Red Hat

Red Hat Enterprise Virtualization

Red Hatin uusi virtualisointituote on kattava kokonaisratkaisu virtualisointiin, jolla voidaan virtualisoida sekä Red Hat että Windows-järjestelmiä. Uutuus sisältää helppokäyttöisen hallintaratkaisun sekä KVM-pohjaisen (Kernel-based Virtual Machine) virtualisointikerroksen, jota käytetään pelkästään virtualisointiin. Se tarjoaa mahdollisuuden virtualisoida korkean IO-kapasiteetin ratkaisuja, kuten esim. Oracle ja SAP, alle 5% tehohäviöllä. Standalone-virtualisointiratkaisua voidaan käyttää korvaamaan perinteiset virtualisointiratkaisut.

Hallintaratkaisu kattaa edistyneet toiminnot niin fyysisille kuin virtualisoiduille järjestelmille sisältäen mm. automatisoidut toiminnot niin HA-vaatimuksiin kuin myös live-migraatioihin. Erityispiirteenä on ympäristöystävällistä toimintaa tukevat virransäästöominaisuudet, joilla pystytään mm. keskittämään virtualisoituja järjestelmiä minimoidulle määrälle fyysisiä palvelimia ja asettamaan näin vapautuneet palvelimet virransäästötilaan.

Microsoft-sertifioitu virtualisointiratkaisu tukee Red Hat Enterprise Linux, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ja Windows XP -käyttöjärjestelmiä.

Katso esittelyvideo
Red Hat Enterprise Virtualization for Servers
Red Hat Enterprise Virtualization for Desktops

Hinnasto 1.12.2010 alkaen


Red Hat Enterprise Virtualization ja Red Hat -logo ovat Red Hat Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä